AAA
 

22/10-2009

Folkekirken er fuld af gode billeder, som kun venter på at blive taget. Aalborg Stift afholder fotokonkurrence, der starter den 3. oktober og slutter den 3. december 2009

Folkekirken i Aalborg Stift sætter fra 3. oktober til 3. december 2009 fokus på den visuelle kommunikation og opfordrer alle til at tage et pletskud af kirkelivet med deres kamera.

Se indsendte fotos
På hjemmesiden www.mitkirkefoto.dk, kan man læse mere om konkurrencen og løbende se de indsendte fotos. 1. præmien er et gavekort på 3.000,- kroner til fotobutikken Click.

Fotokursus med anerkendt fotograf
Den internationalt anerkendte fotograf Casper Tybjerg skyder fotokonkurrencen i gang med et fotokursus lørdag den 3. oktober i Budolfi Kirke, Aalborg Domkirke. På fotokurset vil engagerede kirkefolk fra hele Nordjylland lære om motiver og fototeknik fra en af de bedste. Casper Tybjerg er nemlig en af landets mest erfarne formidlere af fotografisk viden. Han er kendt for sine populære fotobøger, som dommer i TV2 Vejrets fotokonkurrence og har høstet bred international anerkendelse for sine fotos. En så kompetent underviser har gjort, at der er lang venteliste for at komme med på kurset. Derfor er der allerede nu planer om et opfølgende kursus i foråret.

Visuel kommunikation i forsvaret og i folkekirken
- Jeg vil gøre mit bedste for i forbindelse med kurset at lære kirkens folk at formidle visuelt. Billeder kan virke utroligt stærke, når man har et budskab, man gerne vil have ud til offentligheden, sig Casper Tybjerg og fortsætter:

- Jeg ser frem til at undervise i et helt nyt forum. Den slags er altid udfordrende og meget givtigt for alle parter. Casper Tybjerg er vant til at undervise i vidt forskellige sammenhænge. Bl.a. underviser han forsvarets presseofficerer i fotografisk formidling.

Biskop dommer i konkurrencen
Biskop i Aalborg Stift, Søren Lodberg Hvas udgør sammen med fotografen Jes Asmussen fra Click i Aalborg og Casper Tybjerg dommerpanelet i fotokonkurrencen.

Baggrund
Bag fotokurset og fotokonkurrencen står Folkekirkens Informationstjeneste i Aalborg Stift, der dagligt arbejder på at synliggøre kirkelivet i Danmarks nordligste stift. Mediekonsulent og sognepræst i Informationstjenesten, Christian Roar Pedersen, forklarer om baggrunden for fotokonkurrencen:

- Siden jeg blev ansat i Aalborg Stift for to år siden, har det gang på gang slået mig, hvor rigt og mangfoldigt kirkelivet er på disse breddegrader. Desværre er det ikke alle, der ved hvor meget der faktisk sker i kirkerne. Derfor beder vi nu med denne fotokonkurrence folk om hjælp til at dokumentere kirkelivet og de mange smukke bygninger vi har. Hjemmesiden  bliver et fotodokumentationsprojekt, der fastfryser kirkelivet anno 2009.
Vinderen af fotokonkurrencen kåres den 10. december 2009

By: Ellen Aagaard Petersen

 

 
ManyVidsHD - Hottest vids from your favorite content creatorsErotic Porn; Passionate, Sensual Sex Videos | EroticaX